Oferta Ditore

-42%

Juth Skin Scrubber

L 5,500.00 L 3,200.00
E prodhuar me një teh çeliku inox,Juth Skin Scrubber dërgon 28,000 Hz në sekondë të valëve Ultrasonic që në mënyrë efektive lirojnë poret e bllokuara dhe nxjerrin lëkurën për të hequr qelizat e vdekura të lëkurës, pa dhimbje.

Hurry up!

Offers end in: