“E kanë rrahur me shkop bejsbolli”, Nikulaj në konflikt me familjen Kolndreu, të përfshirë djemtë dhe nipat

Janë të shumta pistat në lidhje me vrasjen e biznesmenit dhe politikanit Ardian Nikulaj.

Përveç gjakmarrjes dhe çështjeve të biznesit, hetuesit po shqyrtojnë edhe problemet familjare që Nikulaj kishte.

50-vjeçari ishte në konflikt me familjen Kolndreu pasi para 3 vitesh pjesëtarët e familjes së tij kanë rrahur Marsel Kolndreun.