Habit Spartak Ngjela: Femra pasi është shtrenguar për përdhunim, i dorëzohet kënaqësisë

Në panelin e të ftuarve sot në emisionin “Më lër të flas” në Top Channel ishte edhe Spartak Ngjela. Teksa flisnin për marrëdhëniet mashkull-femër në çift dhe tradhtitë, Ngjela habiti të ftuarit e tjerë me deklaratat e tij.

Ngjela: “Edhe femrat tundohen nga meshkujt, nga ndonjë tipar i tij”.

Ndërkohë ai u kundërshtua nga dedektivja private, Shkënda Lili: “Femrat nuk tundohen, tradhtojnë vetëm kur nuk ka më dashuri me partnerin e tyre”.

Ngjela: Femra pasi është shtrenguar për përdhunim, i dorëzohet kënaqësisë