Shpërthime të qeshurash dhe humbje ekuilibri, konkurrentja e Për’puthen dehet në emision

Saidja, konkurrente e Përputhen ka kaluar një situatë të pazakontë.

Pas një loje me shotsa që i bëri Gerti, Saidja përfundoi duke pirë disa gota me tekila.

Efekti ishte i menjëhershëm, ajo filloi të qeshë, të ulet, gati –gati të shtrihet në studio dhe më pas u vu re që as për të shkuar në karrige nuk e mbanin këmbët.

Situata u përcoll me të qeshura në studio nga të gjithë konkurrentët, opinionistët dhe moderatorja.