NEUTROGENA HYDROBOOST TRIPLE MICELAR WATER

L 1,127.00

in stock
SKU: 5435
Product by:

Neutrogena Skin Detox Triple Micellar Water është një pastrues i butë që synon të gjitha llojet e papastërtive dhe ndotjeve të njohura. Mundësuar nga teknologjia e trefishtë micellar, produkti
1. Heq bojë për vetulla make-up, madje edhe të papërshkueshëm nga uji
2. Pastron thellësisht lëkurën ndërsa ndihmon në ruajtjen e ekuilibrit të saj thelbësor të lagështisë
3. Zbut lëkurën – e ben të shëndetshme dhe rrezatuese.

1000 in stock