... Nami.al

Përfshihet nga flakët ish-reparti ushtarak në Berat, ja çfarë dyshohet

Ditën e sotme rreth orës 16:00 ish reparti ushtarak në lagjen Donika Kastrioti është përfshirë nga flaket; duke rrezikuar disa banesat që ndodheshin shumë pranë vatrës së Zjarrit , menjëherë pas marrjes së lajmërimit 4 mjete zjarrfikës me dy grupe shërbimi i nisën në vendngjarje ku pas 1 ore lufte me flakët arritën të vini në kontroll duke izoluar vatrën e zjarrit.

Zjarrfikësit ne një lufte me kohë arritën të shuajnë flaket që u përhapen në rreth 400 metër katror ndërkohë shumë pranë vendin ku ra zjarr ndodhet depozita me e madhe e gazit në Berat, dyshimet e para nga zjarrfikësit janë për një zjarrvënie të qëllimshme ndërkohe që po punohet dhe nga forcat e rendit për të evidentuar dhe për të vendosur para përgjegjësisë autorët