“Duhet të bësh të prekurën”, Heidi Baçi dhe “vëllai” i saj thurin planin: Që të funksionojë mirë ti duhet…

Heidi Baçi dhe banori i ri i Big Brother VIP, Lidi janë në një mision sekret nga Vëllai i Madh.

Pas përfundimit të primet, dyshja kanë thurur një plan për të bindur konkurrentët se ata janë vëlla e motër, gjë që nuk është e vërtetë pasi ata nuk njohin njëri-tjetrin.

Plani:

Lidi: Unë mendoj kështu tani, që të funksionojë mirë ti duhet të bësh të prekurën

Heidi: Po

Lidi: Edhe unë gjasmë do vuaj pak, këta do merren me mua. Unë nuk të flas dot

Heidi: Të mendojmë diçka që të…

Lidi: Të thuash Lidi përpara të hapësh barkun me këta do ishte e drejtë të hapësh barkun me familjen. Aty pastaj fillon drama

Heidi: Do them për çfarë ke ardhur këtu një herë, se për mua je këtu