Këmbimi valutor, si qëndron sot leku në raport me monedhat e huaja

Dollari amerikan është blerë këtë të hënë më 1 prill, me 94.8 lekë dhe është shitur me 95.9 lekë sipas kursit të këmbimit.

Monedha evropiane Euro, në tregun valutor blihet me 102.4 lekë dhe shitet me 103.3 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 119.2 lekë dhe shitet me 120.4 lekë.

Franga Zvicerane ka pësuar një rritje të vogël në tregun valutor, ajo blihet këtë premte me 104.7 lekë dhe shitet me 105.7 lekë.