... Nami.al

Orë me diell dhe temperatura të larta, parashikimi i motit për sot!

Dita e sotme do të jetë në ndikim të kushteve atmosferike të qendrueshme.

Orët me diell të mbizotëojnë në shumë të mëdha të vendit të tire të pakta kalimtare relieve malore.

Era parshikohet të jetë bimë nga veriperëndimi-jugperëndimi me shpjetësi mesatare deri në 7m/sek, cila hera-herës vijës bregdetare fiton shpjetësi deri në 12m/sek. Valëzimi në fondin e jetës së forcave 1-3 ballë.

Temperatura minimale dhe maksimale të ajrit pritet të jetë:

në bregdet: 22 / 32 °C,

në vend e ulëta: 21 / 35 °C,

në vend malore: 15 / 30 °C.