Po largoheshin pas vizitës në Shqipëri, Policia në Rinas i dorëzon portofolin e humbur turistëve nga Franca

Një portofol me një shumë të konsiderueshme Eurosh, kartash bankare dhe dokumentesh të tjera të rëndësishme i janë dorëzuar një çifti turistësh në Rinas.

Portofoli është gjetur nga punonjësit e Policisë Kufitare në Rinas në vendparkimin e automjeteve në aeroport dhe i është dorëzuar turistëve nga Franca.

Dyshja po largoheshin nga Rinasi pas vizitës disaditore në Shqipëri, kur Policia iu dorëzoi portofolin që kishin humbur.

Të surprizuar, ata falënderuan punonjësit e Policisë Kufitare, për gjestin human dhe korrektësinë.