Këmbimi valutor, si qëndron leku sot në raport me monedhat e huaja

Dollari amerikan këtë të enjte më 6 qershor blihet me 91.8 lekë dhe shitet me 92.7 lekë.

Monedha europiane euro vijon të qëndrojë në nivele të ulëta, ajo blihet me 100.0 dhe shitet me 100.7 lekë.

Paundi britanik blihet me 117.1 dhe shitet me 118.0 lekë.

Ndërkaq, franga zvicerane këtë të premte blihet me 102.3 dhe shitet me 103.2.