E pazakontë! Euro nën 100 lekë, rënia më e madhe në histori

Dollari amerikan këtë të mërkurë më 5 qershor blihet me 91.7 lekë dhe shitet me 92.7 lekë.

Monedha europiane euro vijon të qëndrojë në nivele të ulëta, ajo blihet me 99.9 dhe shitet me 100.7 lekë.

Paundi britanik blihet me 117.1 dhe shitet me 118.1 lekë.

Ndërkaq, franga zvicerane këtë të premte blihet me 101.9 dhe shitet me 102.9.