Tregu valutor, si është sot kursi i këmbimit për monedhat e huaja në vend

Dollari amerikan është blerë këtë të martë më 14 maj me 92.7 lekë dhe është shitur me 93.5 lekë sipas kursit të këmbimit, duke shënuar kështu një rënie të vogël.

Monedha evropiane euro, blihet sot me 100.1 lekë dhe shitet me 100.7 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 116.0 lekë dhe shitet me 117.1 lekë.

Franga Zvicerane ka pësuar një rënie të vogël në tregun valutor, ajo blihet këtë të martë me 102.1 lekë dhe shitet me 103.1 lekë.