Dalin datat për provimet e Maturës Shtetërore 2024

Këtë të enjte janë publikuar datat për provimet e Maturës Shtetërore 2024. Provimet e Maturës Shtetërore 2024 fillojnë në orën 10:00 dhe zgjasin 2 orë e 30 minuta.

Mëshet se provimi i parë është gjuha e huaj dhe i fundit testi me zgjedhje.

DATAT

Gjuhë e huaj-03 Qershor 2024

Gjuhë shqipe dhe letërsi-10 Qershor 2024

Matematikë-18 Qershor 2024

Provim me zgjedhje-24 Qershor 2024