“Ti më kujton vajzën time” – Dëshmia e pornostares: Në fillim u trondita, Donald Trump po qëndronte në shtrat me të brendshme

Stormy Daniels ka dëshmuar me detaje për takimin e saj të parë me Donald Trump, pasi të dy ishin në një dhomë hoteli në një turne të famshëm golfi.

Daniels tha se ishte “e habitur” kur pa Trump në shtrat me një bluzë dhe të brendshme pasi doli nga banja, pasi u përpoq të telefononte një mik.

“Në fillim u trondita, si një frikë. Nuk prisja që dikush të ishte atje”, sipas CNN.

Në atë mbrëmje, Daniels dëshmoi se ajo nuk ishte kërcënuar,

Çfarë ndodhi në dhomën e hotelit? Daniels dha një përshkrim të detajuar të asaj që ndodhi pranë gjykatës. Ajo tha se hoqi rrobat e saj dhe kreu aktin seksual me Trump. Më pas, ajo tha se “u largua aq shpejt sa munda”.

Daniels tha se Trump nuk shprehu shqetësim për gruan e tij, Melania, dhe as nuk i kërkoi Daniels që ta mbante konfidencialitetin e takimit.

“Unë u thashë shumë pak njerëzve se ne kishim bërë seks sepse më vinte turp që nuk e ndalova”, shtoi Daniels.

Prokurorja Susan Hoffinger u përpoq të pyeste Daniels për kujtesën e saj, duke çuar në një kundërshtim nga avokatja e Trump, Susan Necheles.

Pak para kësaj, Trump kishte bërë me gjeste ose e kishte goditur Necheles në krah, duke e shtyrë atë të kundërshtonte disa herë gjatë dëshmisë së Daniels për kujtesën e saj.

Daniels dëshmoi se ajo u takua me Trump në një klub nate të nesërmen. Trump ishte në një tavolinë me qendërmbrojtësin e Pittsburgh Steelers, Ben Roethlisberger kur ajo iu afrua atyre.

“Ai më prezantoi si ‘mikeshën e tij të vogël Stormy’ në ‘Big Ben’,” tha ajo.

Daniels dëshmoi se ajo filloi të fliste me Trump shpesh, nganjëherë një herë në javë. Ajo tha se Trump filloi ta quante “tufa e mjaltit”, të cilën ajo e përshkroi si “të çuditshme”.