Tragjedia në Shkodër, gjendet trupi i fëmijës së dytë në Lumin Buna, nxirret vajza 8-vjeçare

Ministri i Brendshëm Taulant Balla ka njoftuar se është gjetur një nga trupat e fëmijëve, ndërkohë që fati i nënës dhe një prej fëmijëve mbeten mister.