Rrëfimi i Liamit: Kam qëndruar 1 vit e gjysmë në koma, nuk ua kam thënë as prindërve

I ftuar mbrëmjen e djeshme në “Cherry on Top” ishte ish-banori i “BBV3”, Liam Mandiaro, i cili foli për eksperienën e tij në këtë edicion dhe shumë të tjera.

Liami ka treguar edhe një histori të jetës së tij që nuk e ka treguar deri më tani as në “BBV3”, ku për shkak të një aksidenti ka përfunduar në koma për një vit e gjysmë.

Liam: Në vitin 2014-2016, kam patur një aksident në Gjermani. Duke shkuar për punë futem në autostradë, me një shoqe të punës dhe na mer kamioni përpara dhe unë kam ndejtur një vit e gjysmë në koma.