Jetonte e vetme më konvikt, gjendet e vdekur gruaja në Lezhë!

Një grua që jetonte e vetme pranë konviktit në Lezhë është gjetur e vdekur.

Sinjalizimi është dhënë nga banoret e zonës dhe shërbimi zjarrfikës bashkë me policinë kane ndërhyrë dhe hapur derën.

Ende nuk dihet shkaqet e vdekjes, ndërsa trupi i pajetë po dërgohet në murgun e spitalit rajonal te Lezhës.