Tmerr në Dropull, dhunohet për vdekje çifti i moshuar

Gjenden te pajetë një çift të moshuarish në fshatin Bodrishtë të Bashkisë së Dropullit.

Të moshuarit kanë pasur shenja dhune në trup, ndaj dyshohet se bëhet fjalë për krim të ndodhur ndaj tyre.

Të moshuarit janë Kosta Ilia, 84 vjeç, dhe Kleoniqi Ikia, 88 vjeçe.