Romeo dhe Heidi në televotim, reagimi i tyre teksa mësojnë nominimin e Eglës

Vendimi i Eglës, si liderja e zgjedhur nga publiku, duke dërguar në televotim Romeon dhe Heidin, i ka mërzitur shumë këta të fundit.

Kjo sepse ata e dinë se njëri prej tyre do të largohet, por në fakt televotimi është hapur për ‘kë doni të dërgoni në finale’.

Ky është momenti kur Ledioni i njofton se ata do të jenë në televotim.

Pas spektaklit, të ulur në oborr, pas darke, ata ishin shumë të heshtur. Heidi mundohej ta qetësonte, por dukej e pamundur për Romeon.

Heidi: U bë nami për 20 ditë?

Egla zgjidhet lidere dhe trazon publikun dhe banorët, çon në nominim Heidin dhe Romeon, por ka një… “kleçkë”
Romeo: Jo nuk u bë nami..

Heidi: Po qan?

Romeo: Jo

Heidi: Prit të të shoh?

Romeo: Po ik tani

Heidi: Të dua shumë