“Po qan?”, Romeo i prekur pas nominimit nga Egla, Heidi e puth për t’a qetësuar: Të dua shumë, nuk u bë nami për 20 ditë

endimi i Eglës, si liderja e zgjedhur nga publiku, duke dërguar në televotim Romeon dhe Heidin, i ka mërzitur shumë këta të fundit.

Kjo sepse ata e dinë se njëri prej tyre do të largohet, por në fakt televotimi është hapur për ‘kë doni të dërgoni në finale’.

Të ulur në oborr, pas darke, ata ishin shumë të heshtur. Heidi mundohej ta qetësonte, por dukej e pamundur për Romeon.

Heidi: U bë nami për 20 ditë?

Romeo: Jo nuk u bë nami..

Heidi: Po qan?

Romeo: Jo

Heidi: Prit të të shoh?

Romeo: Po ik tani

Heidi: Të dua shumë