Egla zgjidhet lidere dhe trazon publikun dhe banorët, çon në nominim Heidin dhe Romeon, por ka një… “kleçkë”

Publiku ka vendosur që lider të jetë Egla.

Si lidere Egla do të dërgojë në televotim pa përfshirë veten, dy banorë të cilët do t’i përballë për të shkuar në finale. Ai që ka më shumë vota shkon në finale, ndërsa tjetri do të jetë në nominim të vazhdueshëm deri sa publiku të vendosë ta mbajë ose jo në shtëpi.

Ajo ka vendosur që në nominim të dërgojë Heidin dhe Romeon. Ata do ta dinë që janë në televotim, por nuk do të dinë se për çfarë.