Këmbimi valutor, si qëndron leku sot në raport me monedhat e huaja

Dollari amerikan ka pësuar një rënie këtë të hënë më 29 prill dhe ai blihet sot me 93.4 lekë e shitet me 94.5 lekë sipas kursit të këmbimit valutor.

Sakaq monedha evropiane euro vijon të qëndrojë në nivele të ulëta, ajo në tregun valutor blihet me 100.5 lekë dhe shitet me 101.3 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 117.0 lekë dhe shitet me 118.1 lekë.

Franga zvicerane në tregun valutor blihet këtë të hënë me 102.5 lekë dhe shitet me 103.5 lekë.