Meta puth në faqe anëtaren e partisë: Punon sa 20 burra bashkë!

Kryetari i Partisë së Lirisë, Ilir Meta ka vlerësuar një anëtare të kësaj strukture politike, Eriseldën, duke thënë se punon më shumë se 20 burra.

Meta tha se ata do të mundim dhe partinë e Kinës teksa i referohej ritmit të punës së anëtares në fjalë.

“Sikur të gjithë të punojë si kjo grua, që punon sa 20 burra, që presin të marrin poste sikur do të bien nga qielli. Do të mundim dhe partinë e Kinës”, tha ai.