Skena erotike në Për’Puthen, Buçi prek Klaudian në vende intime

Nxehet situata në “Për’Puthen” teksa Buçi dhe Klaudia dolën këtë herë në një takim të veçantë.

Dy konkurrentët ishin të ftuar në një “SPA”, ku dhe patën mundësinë t’i ofrojnë masazh njëri-tjetrit, shpesh duke u prekur në vende intime.

Ata janë zhytur më pas në vaskë, duke vazhduar përkëdheljet. “Ishte diçka e veçantë” tha Kaudia, “perse të mos e shijoja edhe unë”.