Ceremonia emocionuese, Heidi dhe Romeo “martohen” brenda BBV3, detajet pikante

Ora e shumëpritur erdhi. Dasma e dytë e improvizuar në BBV po ndodh ku çifti që celebrohet kësaj here janë Romeo dhe Heidi. Juli është banori që po celebron çiftin, i cili lexoi edhe betimet e martesës.

Pas betimeve, ata shkëmbyen unazat me njëri-tjetrin. Dyshja u duartrokit nga konkurrentët e tjerë duke krijuar kështu një atmosferë të mrekullueshme.

Ata e mbyllën këtë moment emocionues me një puthje në buzë, duke kurorëzuar dashurinë e tyre.

I ftuar special për të kënduar në dasmën e tyre është miku i Romeos, këngëtari Elgit Doda. Kur çifti nisi kërcimin, Elgit Doda filloi të këndonte, por Romeo nuk e kishte parë ende. I emocionuar ai i thotë Heidit: Ky është Giti.

Në dasmën e improvizuar, nuk munguan as momentet e vërteta dhe prekëse. I tillë ishte edhe momenti kur Romeo kthehet dhe sheh Elgitin. Romeo u emocionua shumë dhe shpërtheu në lot, pasi kishte muaj pa takuar mikun e tij.