Tensione në mbledhjen e Këshillit Bashkiak Himarë, në garë për kryetar Pervin Gjikuria dhe Blerina Bala

Pas arrestimit të Jorgo Goros dhe më herët të Fredi Belerit, në zyren e kreut të Bashkise së Himarës, pritej të hyjë këtë të premte njëri nga dy nën kryetarët e bashkisë, që do të mbajë këtë post deri në zgjedhjet e reja.

Këshilli Bashkiak i Himarës duhet të votonte për dy emrat në garë: Pervin Gjikuria dhe Blerina Bala.

Por ende pa nisur mbledhja, banorët e pranishëm për të ndjekur mbledhjen e këshillit janë përplasur me policinë. Ata kanë kërkuar që drejtuesi politik i PS, Blendi Klosi dhe prefekti i qarkut Vlorë, Vangjel Tavo të dilnin nga salla e mbledhjes.