Ishte dëbuar në 2017-ën, arrestohet 35 vjeçari shqiptar me 4 identitete në Itali

Një 35 vjeçar shqiptar është arrestuar nga policia italiane në një fshat të bashkisë Predaia.

Gjatë kontrolleve rutinë të policisë, 35 vjeçari i cili po ecte në këmbë u ka dhënë atyre një pasaportë shqiptare ku kishte edhe lejen e udhëtimit në në Itali. Megjithatë si pasojë e dyshimeve që kishin karabinierët, gjatë kontrollit të fotografisë së tij të pasaportës, rezultoi se 35 vjeçari kishte përdorur 4 identitete të ndryshme kur ishte ndaluar herët e tjera.

Ai ishte arrestuar në 2017-ën nga policia në kufirin italo-francez për krime kundër pronës dhe ishte dëbuar për në Shqipëri.

Por pavarësisht kësaj, shqiptari duke përdorur një pasaportë me identitet të falsifikuar, u kthye sërish në Itali kur nuk ishin mbushur afatet 10 vjeçare pas dëbimit nga Italia.

Tashmë atij do t’I duhet të vuajë dënimin me 9 muaj burg për shkeljen e ligjit të emigracionit pas dëbimit nga një shtet i BE.

Hjatë kontrollit të ushtruar në banesën ku qëndronte me disa shqiptarë të tjerë, policia gjeti sasi të vogla kanabisi.