Thirret në SPAK Stefan Çipa, ish-kryetari i bashkisë së Sarandës

Stefan Çipa, ish kryetar i bashkisë së Sarandës është paraqitur në SPAK.

Ende nuk dihet përse Çipa është thirrur nga prokuroria e posaçme, ndërkohë që ai ka mbajtur edhe një sërë postesh në administratë si drejtor i burgjeve, zv.ministër i brendshëm etj.

Çipa ka qenë deputet i PS dhe kryebashkiak i Sarandës shumë vite më parë, por tani njësoj si shumë socialistë të tjerë ka trokitur në dyert e prokurorisë.