Përfundon seanca për Gërdecin, paraqitet vetëm Mihal Delijorgji, nuk pranon të japë dëshminë

Ka përfunduar seanca e radhës për çështjen “Gërdeci”.

Në gjyq është paraqitur vetëm biznesmeni Mihal Delijorgji, i cili nuk pranoi të dëshmonte.

Anjola Agolli, Luan Hoxha dhe Denis Hajdari nuk u paraqitën në seancë.

Për Hajdarin, Porkuroria ka urdhëruar shoqërimin e detyrueshëm