Këmbimi valutor, si qëndron sot leku në raport me monedhat e huaja, euro sërish në pikiatë

Dollari amerikan është blerë këtë të premte më 22 mars, me 94.5 lekë dhe është shitur me 95.4 lekë sipas kursit të këmbimit.

Sakaq një rritje të lehtë ka pësuar monedha evropiane Euro, ku në tregun valutor blihet me 102.6 lekë dhe shitet me 103.4 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 119.2 lekë dhe shitet me 120 lekë.

Franga Zvicerane ka pësuar një rritje të vogël në tregun valutor, ajo blihet këtë premte me 105.4 lekë dhe shitet me 106.3 lekë.