“Femër e nivelit të ulët”, Erjola Doçi shpërthen keq ndaj Ilnisa Agollit: Shko ekspozohu krevateve…

Erjola Doçi dhe Ilnisa Agolli kanë debatuar ashpër me njëra-tjetrën në shtëpinë e “BBVIP”, ku shkak janë bërë …tangat.

Mbrëmjen e djeshme teksa po futej në pishinë me bikini, gazetarja i ka thënë banores se ka veshur tanga.

Kjo gjë nuk i ka pëlqyer aspak Erjolës e cila ditën e sotme ka pasur një debat me Ilnisën.

Pjesë nga debati:

Erjola: Çfarë flas unë me shoqet e mia ti s’ke pse ndërhyn. Ekspozimet e mia në pishinë shko dhe bëji çdo natë

Ilnisa: E the çfarë ke për të thënë

Erjola: Më tregoi ti se me çfarë hi në pishinë unë. Po ti futesh në lojë vetëm duke përdorur zhargone

Ilnisa: E përdore ti zemër

Erjola: Ti e nise

Ilnisa: Unë erdha këtu dhe të thashë mos e interpreto dhe më the vish bokset

Erjola: Kujt i thu ti mos i jep llogari. Ku e din ti se për çfarë isha ka flas unë?

Ilnisa: Qetësohu

Erjola: Çfarë punë ke ti?

Ilnisa: Ti më tregove bokset se si i ngreh

Erjola: Ti si femër e nivelit (të ulët) që përmende tangat.

Ilnisa: E hape ti jo unë

Erjola: Fjala brekë dhe tanga është gjë e ndryshme

Ilnisa: E hape ti zemër si 26 vjeçare që je

Erjola: Mos më trego mua moshën. Po unë jam 26 vjeçare, por ti je 25 vjeçare në tru. Dhe 25 vjeçaret janë më të mëdha se ti në tru

Ilnisa: Shko vish ndonjë palë tanga të tjera mos më përmend mua bokset

Erjola: Dëgjo ti këtu

Ilnisa: Shko futi një ekspozim

Erjola: Shko ekspozohu ti krevateve