E trishtë! Shuhet “Mjeshtri i Madh” Jorgo Papingji

Autori dhe poeti i madh shqiptar, Jorgo Papingji ka ndërruar jetë në moshën 81-vjeçare pasditen e sotme, në orën 17:30.

I dekoruar me titullin “Mjeshtër i Madh”, Papingji është i njohur për këngët e tij të shumta që morën pjesë në Festivalin e Këngës.

Papingji është autor i 5 këngëve fituese në “Festivali i Këngës”, njëra prej të cilave ka marrë pjesë edhe në Festivalin Evropian i Këngës në vitin 2014.

Jorgo Papingji ka shkruar mbi 4000 këngë.