Këmbimi valutor, si qëndron sot leku në raport me monedhat e huaja

Dollari amerikan është blerë këtë të mërkurë më 20 mars, me 94.8 lekë dhe është shitur me 97.5 lekë sipas kursit të kembimit.

Sakaq një rënie të lehtë ka pësuar dhe monedha evropiane Euro, ku në tregun valutor blihet me 102.9 lekë dhe shitet me 103.6 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 120.1 lekë dhe shitet me 121.0 lekë.

Franga Zvicerane ka pësuar një rënie të vogël në tregun valutor, ajo blihet këtë të hënë me 106.4 lekë dhe shitet me 107.4 lekë.