“Po gjynah mo!”, greva e urisë së Romeos, Juli i kthehet Rikes: Le t’i bie të fikët dhe të iki, po bën viktimën

BBV3
Ndërsa Romeo vijon të qëndrojë në grevë urie, Rikja i është drejtuar Julit duke i thënë që të shkojë dhe t’i flasë sepse mund t’i bjerë të fikët.

“Po lere mo, t’i bjerë të fikët dhe të ikë”, i përgjigjet Juli.

“Gjynah mo”, i thotë Rikja.

“Po për çfarë po e bën? Cila është arsyeja? Lere se po bën viktimën. I shkoi dhe Lediona… për çfarë po rri? Po bën viktimën kot”, thotë Juli.