Jepet vendimi për Alda Klosin dhe Rozeta e Havier Dobin

Jepet vendimi për Alda Klosin dhe Rozeta e Havier Dobin

Alda Klosi denohet me 2 vite e 6 muaj burgim do ti aplikohet edhe gjykimi i shkurtuar.

Pastruesja Rozeta Dobi dënohet me 7 vite burg, por për shkak të gjykimit të shkurtuar dënimi i konvertohet në 4.8 vite burg.

Djali i pastrueses, Havier Dobi dënohet me 5 vite burg, por për shkak të gjykimit të shkurtuar, dënimi i konvertohet në 3.4 vite burg.