Aksion i policisë në Vlorë, sekuestrohet një arsenal i madh armësh dhe eksploziv

Policia ka sekuestruar një arsenal armësh gjatë një operacioni në qytetin e Vlorës, Ato janë gjetur në një dyqan në këtë, ndërsa aksioni vazhdon.

Mes armëve të gjetura ka automatik Ak-47 dhe pistoleta. Mes provave të sekuestruara janë targa mjetesh, granata dhe eksploziv.

Armatimi i sekuestruar do t’i nënshtrohet ekspertizës për të zbuluar nëse janë përdorur në ngjarje kriminale në qytetin bregdetar.