Rama i përgjigjet Ahmetajt: Ne nuk komentojnë për ata që kanë probleme me drejtësinë

Rama përgjigjet për akuzat e bëra nga Arben Ahmetaj.

Pas përfundimit të Asamblesë Kombëtare të PS-së, Rama tha se duhet të ndajmë broçkullat nga thelbi, ne nuk komentojnë për ata që kanë probleme me drejtësinë

“Ne zhvillojmë anketime të rregullta mne qytetarët për shqetësimet dhe në fokus grupe shohim se çfarë problemi kanë. Qytetarët janë shumë më të qartë se sa ne dhe se ju po e po. Qytetarët shqiptarë merren gjithmonë dhe sa herë më jepet mundësia, janë shumë me nuhatje. Ata dinë të ndajnë brockullat nga thelbi. Partia Socialiste, unë dhe të gjithë ne, nuk ka asnjë koment për drejtësinë. Ka disa nga ata që kanë probleme me drejtësinë që kanë një fenomen që ata mendojnë se kanë forca të errta.” – u shpreh Rama.