Paralizohet Bypassi i Murrizit, prej më shumë se 1 orë qindra makina të bllokuara

Prej më shumë se një ore, Bypassi i Murrizit në kahun e Tiranës, është “paralizuar” plotësisht.

Siç shihet edhe nga pamjet e siguruara nga gazetari Enver Doçi, radha e makinave që kanë mbetur të bllokuara është bërë tejet e gjatë.

Sipas informacioneve, bllokimi ka ndodhur për shkak të breshrit dhe rrëshqitjes së gurëve. Një borëpastruese është nisur drejt këtij aksi, por është e pamundur të ndërhyjë në pikën ku makinat kanë mbetur të bllokuara.