Mbledhja me dyer të mbyllura, Rama rezerva edhe ndaj ish- ministrave: Zbehën angazhimin pasi lanë karriget

Zbardhen detaje nga mbledhja e Asamblesë Kombëtare të PS-së që vijion me dyer të mbyllura prej më shumë se dy orësh.

Janë drejtuesit e qarqeve, 2 ose tre deputetë që bëjnë raportimin e punës së bërë. Mbledhja ka nisur me qarkun e Tiranës, ku Rama ka pasur rezerva për strukturën e PS-së në Kavajë.

Rama i ka kërkuar drejtuesit politik të qarkut Veliaj dhe deputetit Etjen Xhafa të përcaktojë emrat e anëtarëve të PS-së dhe drejtuesit socialistë që nuk kanë plotësuar objektivat në bashkinë e Kavajës. Më pas kanë vijuar raportimet e drejtuesve të qarqeve të Shkodrës, Lezhës e Fierit.

Rama ka shprehur rezerva dhe për performancën dhe angazhimet e socialistëve të cilët pasi kanë lënë karriget e ministrave kanë zbehur angazhimin e tyre

Si shembull ka sjellë rastin e ish ministers Olta Xhaçka duke theksuar se nuk ka asnjë postim në rrjetet e saj sociale. Rezerva ka pasur dhe për një sërë figurash të tjera që do të mbeten për tu zbardhur në vijim.