Flet drejtoresha e QSUT-së, pas rënies së zjarrit: Shkak një defekt në një dhomë teknike

Flet drejtoresha e QSUT-së, pas rënie së zjarrit: Situata nën kontroll, shkak një defekt në një dhomë teknike

Fico: Nuk ka dëmtime në njerëz. Situata është nën kontroll dhe nuk ka asnjë dëm material. Ne kemi një plan të emergjencës, i cili zbatohet vetëm për QSUT, i cili u praktikua përherë të parë sot. Deri tani e theksoj se nuk asnjë të lënduar. Pacientët janë zhvendosur menjëherë bashkë dhe me personelin. Ndërtesa ka shumë elementë sigurie.