Deputetët e përjashtuar nuk lejohen të hyjnë në Kuvend, Noka iu hedh miell punonjësve të Gardës

Deputetët e opozitës nisin ‘aksionin’, lyejnë me miell punonjësit e Gardës.

Ishte deputeti Flamur Noka ai që iu hodhi miell punonjësve. Madje përfundoi dhe vetë duke u bërë me miell.