Euro dhe dollari pësojnë rritje të lehë, me sa tregtohen valutat e huaja në vend

Dollari amerikan është blerë këtë të mërkurë, më 7 shkurt, me 96.5 lekë dhe është shitur me 97.4 lekë sipas kursit të këmbimit, duke shënuar kështu një rënie të vogël.

Sakaq një ritje të lehtë ka pësuar dhe monedha evropiane Euro, ku në tregun valutor blihet me 103.7 lekë dhe shitet me 104.4 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 120.6 lekë dhe shitet me 121.5 lekë.

Franga Zvicerane vazhdon të qëndroje e palëkundur në tregun valutor, ajo blihet këtë të mërkurë me 110.2 lekë dhe shitet me 111 lekë.