Shtyhet seanca për ish-kryebashkiakun Dako. Ja kur do të mbahet gjyqi

Shtyhet për datën 27 shkurt seanca për sh-kryebashkiakun Vangjush Dako dhe grupin.

Deri në këtë datë do të bëhet akt-ekspertimi për faktin e dytë penal, atë të ‘Promenadës Bregdetare’.

Gjykata ktheu për hetim aktin e dytë penal pasi nuk konstatoi akt ekspertimi në gjetjet e prokurorisë për përcaktimin e dëmit në raport me projektin.