Balla: Polumbarët e RENEA kërkuan 2 muaj në det trupin e Ervis Martinajt

Polumbarët e RENEA, kanë kërkuar për gati 2 muaj në det për trupin e Ervis Martinajt në një zonë detare në jug të vendit.

Deklaratën e ka bërë ministri i Brendshëm Taulant Balla në emisionin “Top Story” në TCH.

Ai shtoi se nga kërkimet nuk ka pasur rezultat duke shtuar se “ndoshta kërkimet vazhdojnë diku tjetër”.

“Kërkimet aty kanë vazhduar 2 muaj, jo 6 ditë, por ndoshta kërkimet vazhdojnë diku tjetër. Policia shtetit ka një pistë (për Ervis Martinaj). Ka disa deklarime të disa personave që kanë njohuri dhe informacion që duhet të ndërlidhen” – tha Balla.

Ervis Martinaj u shpall i zhdukur nga familjarët në gusht të vitit 2022. Që nga ajo kohë ka pasur shumë variante për fatin e tij, që nga vrasja deri tek operacionet plastike që ai mund të ketë bërë.