Euro vijon pikiatën, leku i fortë edhe në janar. Ja si është valuta këtë të hënë

Në tregun e këmbimit valutor sot euro do te blihet me 103.6 lekë dhe do të shitet me 104.2 lekë, ndërsa një dollar amerikan blihet me 95.4 lekë dhe do shitet me 96.3 lekë.

Franga zvicerane do blihet me 110.1 lekë dhe do shitet me 111.1 lekë, ndërkohë paundi britanik do blihet me 120.9 lekë dhe do shitet me 122 lekë.