Olta Gixhari: Ja kush vajzë është shembull, ka punuar natën vonë për të nxjerrë bukën e gojës për të rritur vajzën e saj

Ish-banorja e BBV2, Olta Gixhari ka “sulmuar” vajzat në Big Brother Vip, teksa u shpreh se u hodhën në krahët e djemve, duke treguar që s’kanë besim tek vetja që sfidën mund t’a përballojnë të vetme.

Në një bashkëbisedim virtual me ndjekësit, aktorja shprehet se banorja për t’u marrë shembull është gazetarja Ledjona Xheladinaj.

Olta Gixhari shkuan se Ledjona ka punuar deri natën vonë për të nxjerrë bukën e gojës si një nënë e vetme për të rritur vajzën e saj, që shpesh ka fjetur vetëm dhe e pangrënë.

“Dua të them dy fjalë për këtë nominim vajzash! Që për fat të keq janë hedhur në krahët e djemve me aspak besim tek vetja që këtë sfidë mund t’a përballojnë dhe të vetme.

Ndryshe nga Ledjona që i është dashur të punojë deri natën vonë për të nxjerrë bukën e gojës si një nënë e vetme për të rritur vajzën e saj që shpesh ka fjetur vetëm dhe e pangrënë.

Uroj që shembulli i mirë të dominojë. Këtë nominim vota ime shkon për Ledjonën”, shkruan Olta Gixhari.